OM OS

De fynske kyster er fantastiske. Vi har selv i mange år glædet os over dem som aktive surfere. Fynssurfskole vil sætte fokus på kystnære aktiviteter med windsurfing, kitesurfing og SUP. Når man kigger på Fyn ud fra et surfperspektiv, har vi et område som er yderst attraktivt. Fyn har kyster som passer til alle vindretninger. Derudover byder Fyn på utallige fladtvands områder som er godt når man skal lære at surfe. Vi har valgt at være 100% mobile, så vi har muligheden for at udnytte Fyns fulde potientiale!

Surfmiljøet i Danmark og især på Fyn er helt unikt. Vi oplever at der inden for miljøet er et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs af aldersgrupperne og det demografiske skel. Her er kort sagt plads til alle.

Vi udbyder kurser i windsurfing, kitesurfing og stand up paddle for både private, grupper, arrangementer, skoler og institutioner.  Vores aktiviteter er forskellige, men sjove på hver sin måde. Alle kan lære at surfe, og vi laver kurserne så de passer til den enkles niveau.

Vi er to meget passionerede surfere med fødderne plantet solidt inden for sporten. Vi har været med stort set fra begyndelsen, og gjort os mange erfaringer inden for sejlads, undervisning og udsyr. Anders begyndte i 1994 at producerer windsurf boards og senere kiteboards. Lasse har sejlet med i den danske rangliste siden 2007, som han stadig er aktivt deltagende i. Sporten har taget os verden rundt og givet os mange fantastiske oplevelser. Vi glæder os til at give vores erfaring og begejstring for sporten videre til jer, gennem reel og troværdig undervisning og vejledning.

God vind!

Lasse Nakskov 33 år I Stifter & instruktør
Anders Borg 51 år I Stifter & instruktør

Copyright © 2016: Fynssurfskole I/S // CVR: 37873284 // Kontakt: 40 27 23 29 eller 27 85 90 76 // Mail: info@fynssurfskole.dk