KITESURFINGKURSUS

Bliv en del af et stærkt kitefællesskab – Vi hjælper dig sikkert i gang!

DESIGN DIT EGET KITEKURSUS

Design dit eget kitekursus booker du en instruktør, der guider dig/jer sikkert igennem teori og praktik.

Det er meget individuelt, hvor mange timer det kræver for at komme i gang med kitesurfing. Ofte tager det 8 til 15 timer før man er sikker med kiten. Vi ønsker de bedste forhold for vores kitekursister, derfor underviser kun i ordentlige vind og vejrforhold (min. 6 m/s).

Et forløb kunne f.eks være 3 timer første gang, 5 timer anden gang. Efterfølgende evaluering sammen med din instruktør omkring det videre forløb.

Kitekurset kan også bruges som opfølgningskursus, hvis du allerede har været på et kitekursus eller, hvis du ønsker at udvikle dig som kitesurfer.

Timepris inkl. alt udstyr.

1 pers. kr. 600,-

2 pers. kr. 750,-

3 pers. kr. 850,-

4 pers. kr. 950,-

10 TIMERS INTROFORLØB

I fællesskab med andre begyndere vil du få den bedst mulige start på kitesurfing. Forløbet er over 3 mandage eller torsdage. Første gang vil være en intro til kitesurfing, hvor vi gennemgår udstyr, sikkerhed og hvis vinden er til det, flyver vi med trainer kites.

De efterfølgende to gange vil være fra kl. 17.00-21.00, hvor der undervises i grupper på vandet. Målet for kitekurset er at kunne håndtere kite og board sikkert, så du efterfølgende kan øve videre på egen hånd.

Forår

Mandag d. 1 maj – 15 maj (maj/juni)

Torsdag d. 4 maj – 18 maj  (maj/juni)

Sensommer

Mandag d. 7 aug – 21 aug (aug/sept)

Torsdag d. 10 aug – 24 aug (aug/sept)

Vi håber selvfølgelig på vi kan afvikle kurset inden for de planlagte datoer – Men da kitesurfing kræver gode vind og vejrforhold, vil perioden for kurset være maj/juni, for at sikre optimale forhold.

I tilfælde af aflysning vil kurset blive udskudt til den efterfølgende mandag eller torsdag.

Tilmelder du dig kurset, skal du derfor afsætte flere datoer end de planlagte.

Prisen er inkl. udstyr, DS diplom, og et klip til en trænings aften i vores kiteklub.

I alt kr. 2800,-

KITEKLUB

Fynssurfskole kiteklub er for dig som gerne vil udvikle dig som kitesurfer, og udvide dit netværk inden for sporten. 

I kiteklubben har vi fokus på at skabe et fællesskab med gode og trygge rammer, hvor både begyndere og erfarne surfere er velkommen. Vi giver også gode råd og vejledning, lige fra opsætning af kite, gå højde, eller det sidste nye trick.

Forud for deltagelse skal du have gennemført et kitekursus, og have kitekontrol så du selv kan håndtere kiten på vandet, derudover skal du have eget udstyr. Har du ikke eget udstyr, kan du leje igennem os, vi hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige udstyr hvis du ønsker at købe, og tilbyder rabat gennem Borgssurfshop ved køb af udstyr.

Vi kører ugentlige klubaftener hver onsdag kl. 17.00-20.00 hvis vinden er til det(rerserve dag tirsdag) Ved udeblivelse af vind, aflyser vi træningen og udskyder til ugen efter.

Perioden er fra April til og med September(ikke sommerferie i juli samt første uge af august). Max 10 klub aftener på en sæson!

En klubaften koster et klip. Du bestemmer selv hvor mange klubaftener du kan/vil deltage i, og du bruger kun klip ved deltagelse.

Ved tilmelding, får du adgang til vores fælles gruppe. Her kommunikerer vi om hvor vi mødes til træningerne.

Priser:

3 klip  kr. 1200,-

6 klip kr. 2000,-

Komplet sæt leje kr. 500,- (kite, bar, board, neopren, trapez, hjelm)

SURF FOR VIRKSOMHEDER & SKOLER?

Copyright © 2016: Fynssurfskole I/S // CVR: 37873284 // Kontakt: 40 27 23 29 eller 27 85 90 76 // Mail: info@fynssurfskole.dk