Vilkår & Handelsbetingelser

Fynssurfskole.dk
Cvr: 37873284
Mosetoften 1
5600 Fåborg
Tlf: 27859076
Info@fynssurfskole.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ydelser/leverancer fra Fynssurfskole.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Fynssurfskole.dk.

Kursus/aflysning /Flytning

Tilmeldingen til kurser og kursusdatoer er som udgangspunkt bindende. Der ydes 100% refusion ved afbestilling af kursus indtil 14 dage før kursus start. Vi kan blive nødt til at ændre kursussted for at undgå kursus aflysninger, pga. vejr forhold eller for få tilmeldinger. Hvis kursus sted og/eller tidspunkt ændres vil man blive kontaktet på mail eller telefon. Hvis kurset aflyses bestræber vi os på at give besked i ugen op til kurset. Ved aflysning er det altid muligt at få det fulde beløb retur, eller flytte kurset til en anden dato. Den Endelige betaling vil først blive trukket fra kundens konto, når kurset er gennemført.

Priser og Betaling
i Fynssurfskole.dk har du mulighed for at betale med Visa/Dankort, Visa og MasterCard. Alle priser afregnes i DDK og er inkl. moms/ekskl. porto/fragt.
Gældende for Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende rater. Vi trækker ikke pengende fra din konto, før varen er sendt fra vores lager.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Fynssurfskole.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Fynssurfskole.dk
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i Fynssurfskole.dk overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Fynssurfskole.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Fynssurfskole.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Fynssurfskole.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Fynssurfskole.dk

Fortrydelsesret
Fynssurfskole.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Fynssurfskole.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Du har 14 dage fra du har fortrudt købet til at returnere varen.

Gavekort
Når du køber et gavekort hos Fynssurfskole.dk er det gældende i 2 år fra købsdatoen

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@fynssurfskole.dk